CímoldalHírekGY.I.KKapcsolat   Regisztrálok 
Elfelejtett jelszó 
 

Hírek _________________________________________________________________________________________________

Tegyünk együtt környezetünk védelméért!

 
Elindítottunk egy környezetvédelmi kezdeményezést annak érdekében, hogy csökkenteni lehessen a szórólapok mennyiségét a postaládákban, és ennek ellenére senki ne maradjon le semmilyen jó akcióról, lehetőségről sem. Mit szólnál ahhoz, ha ezentúl sokkal kevesebb szórólapot kapnál a postaládádba?
(...Vagy semennyit?)
 
Mellesleg ezzel Te és családod egy év alatt megmenthettek kb. 90 kg fát, 22 000 l vizet, és közel 40 kWh energiát.
 
Kezdeményezésünkkel még gyerekcipőben járunk, így szükségünk van a Te segítségedre is. Kérlek, ajánlj minket barátaidnak, ismerőseidnek, hogy minél többen választhassák az online kommunikációt a papír alapú helyett: így tovább élvezhetjük a tiszta levegőt és a szórólapmentes postaládákat.
 
Jelenleg olyan felhasználókat keresünk, akik a továbbiakban környezetkímélő módon szeretnének hozzájutni a reklámokhoz, valamint olyan cégek, vállalkozások jelentkezését is várjuk, akik nem szeretnék terhelni kiadványaikkal a természetet, inkább online juttatják el azokat vásárlóikhoz.
 
Most minden apró segítség számít, ha szeretnél részt venni ennek a folyamatnak az elindításában, szívesen látunk a csapatban.
 
Ha szórólap helyett online szeretnéd kapni a reklámanyagokat: REGISZTRÁLJ
 
Ha céged tevékenységét, termékeit szeretnéd részben, vagy teljesen környezettudatosan terjeszteni: KERESS MEG MINKET!
 
Ha szeretnél segíteni nekünk, vagy esetleg további ötleteid vannak a szolgáltatással kapcsolatban, írj az info(kukac)szorolaponline.hu címre!
 
Kattanj rá Te is a környezetvédelemre: www.szorolaponline.hu
 

 

IMPRESSZUM     ADATVÉDELEM     FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK COPYRIGHT 2010 © - SZOROLAPONLINE.HU