CímoldalHírekGY.I.KKapcsolat   Regisztrálok 
Elfelejtett jelszó 
 
Gyakran Ismételt Kérdések ____________________________________________________________________________
 

1.  Mi aSzórólapOnline.hu?

ASzórólapOnline egy olyan környezetvédelmet támogató szolgáltatás, amely lehetővé teszi felhasználói számára, hogy az internet segítségével bárhonnan kényelmesen tájékozódjanak a különböző cégek, üzletek, éttermek stb. legfrissebb akcióiról, kínálatáról. Emellett szeretnénk elérni, hogy felhasználóink a Szórólap Online matricát kiragasztva hozzájáruljanak a papír alapú kiadványok mennyiségének csökkentéséhez.

2.  Mi a szolgáltatás célja?

A célunk, hogy felhasználóink kényelmesen tájékozódhassanak az összes aktuális akcióról, áruházi és éttermi kínálatról anélkül, hogy emiatt fákat kelljen kivágni!

Célunk az is, hogy a hazai vállalkozásoknak, üzleteknek egy fenntartható(bb) reklámlehetőséget biztosítsunk, így leendő vásárlóik úgy jutnak hozzá szórólapokhoz, kiadványokhoz, hogy közben óvják környezetüket.

3.  Hogyan védem ezzel a környezetet?

A Szorolaponline.hu szolgáltatáshoz matricaprogram tartozik. Felhasználóink postaládájára munkatársunk néhány héten belül elhelyezi ingyenes matricánkat, mely jelzi a terjesztők felé, hogy az adott levélszekrénybe már nem kell szórólapot dobnia, hiszen oda online jutnak el a megbízók reklámkiadványai.

4.  Kiknek szól az oldal?

Elsősorban azoknak,

  • akik meg szeretnék óvni a környezetüket.
  • akik úgy érzik állandóan tele a postaládájuk, és kevesebb papíralapú kiadványt szeretnének.
  • akiknek nincs idejük otthon átnézni a terjedelmes papír alapú kiadványokat, azonban van egy kis idejük a munkahelyen, hogy megnézzék a legfrissebb ajánlatokat.
  • akik unják, hogy bizonyos őket érdeklő szórólapok nem jutnak el lakhelyükre.

5.  Regisztráció nélkül tudom használni aSzórólapOnline.hu-t?

Igen!

6.  Miért érdemes regisztrálni?

Mert regisztrációt követően felhasználóink kényelmesen tájékozódhatnak a legújabb akciókról, óvják környezetet, és nem utolsó sorban rendszeresen részt vehetnek partnereink nyereményjátékain.

7.  Miért kell ennyi adatot megadni a regisztráció során?

A weboldal készítése során arra törekedtünk, hogy csak a lehető legszükségesebb adatokat kérjük el felhasználóinktól. Az elérhetőségeket azért szükséges rögzítenünk, hogy a szolgáltatáshoz tartozó ingyenes matricát eljuttathassuk felhasználóinkhoz. Emellett ezeknek az adatoknak megadása elengedhetetlen feltétele a későbbi nyereményjátékokon való részvételednek.

A jelenlegi reklám és média törvények megkövetelik, hogy ezeket az adatokat eltároljuk ahhoz, hogy e-mailt kaphasson tőlünk. Természetesen, amely adatokat nem szükséges megadni, azoknál lehetősége van megtagadni a választ. Bizonyos adatait (családi állapot, iskolai végzettség stb.) szükségesek saját statisztikáinkhoz, és ahhoz, hogy ezek segítségével fokozatosan jobbá tegyük szolgáltatásunkat.

8.  Mire használják az adataimat?

A regisztrációnál megadott adatokat a későbbiekben az Önnel való kapcsolattartásra. A médiatörvények megkövetelik, hogy ezen adatokat bekérjük Öntől!

9.  Nem értek egyet a felhasználási feltételekkel, hogyan tudom eljuttatni a problémámat aSzórólapOnline.hu-nak?

Egyszerűen csak annyit kell tennie, hogy a regisztrációs oldalon a „Nem regisztrálok” feliratú gombra kattint, ezt követően lehetősége van megfogalmazni a regisztrációval kapcsolatos problémáit, kérdéseit. Az „Elküldés” gombra kattintva az oldal automatikusan továbbítja az ezzel foglalkozó személyeknek. Ne felejtse megadni az email címét, hogy mielőbb válaszolhassunk!

10.  Milyen tájékoztató e-mailt kapok?

Mi nem küldünk óriási méretű e-mailt, és nem árasztjuk el postaládáját! Egy rövid szöveggel, értesítjük a legfrissebb ajánlatokról, amelyre kattintva megtekintheti azokat.

11.  Milyen matricát kapok?

A szolgáltatáshoz tartozó matricát felhasználóink postaládáján helyezi el munkatársunk. A matrica mérete 35 x 50 mm, és időjárás-álló anyagból készült.

 

12.  Közös gyűjtőbe kapom a szórólapokat. ASzórólapOnline szolgáltatását így is igénybe vehetem?

Igen. Természetesen ebben az esetben is tudjuk jelezni a terjesztők felé, hogy az adott gyűjtőládába hány darab kiadvánnyal kézbesítsenek keveset. A matricát ebben az esetben is elhelyezzük a levélszekrényen.

13.  Ellopták/elveszett/lekopott a matrica. Hogyan pótolhatom?

Felhasználóink az oldalra bejelentkezve, a kapcsolat menüpontban tudnak új matricát igényelni. Az igénylést követő két héten belül újra eljuttatjuk az Ön postaládájára matricánkat.

14.  Regisztráltam, mégis kapok szórólapot. Kihez fordulhatok?

Sajnos az ilyen tévedéseket mi sem tudjuk elkerülni. Felhasználóink az info @ szorolaponline.hu címre elküldhetik, ha mégis kapnak szórólapot. Fontos, hogy azt is feltűntesse, melyik napon, melyik cég katalógusát kapta meg.

15.  Mit tegyek, ha nem tudok bejelentkezni?

Ha elfelejtette regisztrációkor megadott jelszavát, a szorolaponline.hu főoldalán az „elfelejtett jelszó” hivatkozásra klikkelve van lehetősége újat igényelni. Ezután meg kell adni azt az email címet, amivel regisztrált oldalunkon. Néhány perc múlva küldünk egy új – automatikusan generált – jelszót erre az email címre. Javasoljuk, hogy ezt az első belépést követően változtassa meg!

16.  A Szorolaponline.hu szolgáltatása ingyenes?

A Szorolaponline.hu teljesen ingyenes a felhasználók számára, hiszen azért sem fizet, hogy a postaládába tegyék a szórólapokat. Minden szolgáltatásunk díjmentes a felhasználók részére!

17.  Ha törlöm magam a rendszerből, minden rólam tárolt adat törlődik?

Igen, az Ön összes adatát töröljük a rendszerből, a törvényeknek megfelelően. Amennyiben úgy dönt, hogy törli magát adatbázisunkból, és leiratkozik szolgáltatásunkról, ezt könnyen megteheti, a „Profil törlése” menüpontra kattintva. Ezután biztonsági okokból meg kell adnia a regisztrált email címet, és az oldalhoz tartozó jelszót. A „Leiratkozás” gombra kattintva minden felhasználói adatát töröljük.

 

 
IMPRESSZUM     ADATVÉDELEM     FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK COPYRIGHT 2010 © - SZOROLAPONLINE.HU